Начало За фирматаНашите магазиниПродуктиОбщи условияЗА ВРЪЗКА С НАСНовини Контакти Карта на сайта

Общи условия

Общи условия:

Условия за ползване на сайта www.delicoolwear.com  , собственост  на „Дели 99” ЕООД, регистрирана по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Елхово, ул. „Александър Стамболийски” 64, ИДН по Булстат 128057517

 1. За съгласие с посочените условия се счита използването на този сайт и регистриране на поръчка чрез него.
 2. Ние можем да променяме, изтриваме или добавяме части от нашия сайт.
 3. Ние можем да променяме условията, при които се използва нашия сайт и те влизат в сила от момента на публикуването им.
 4. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани и публично разпространявани с каквато и да било обществена или търговска цел.
 5. Потребителите на този сайт могат ползват всички услуги , които се предоставят в сайта само за лични нужди с нетърговска цел (изключение е закупуването на продукти), при условие че не нарушават авторските права на собственика на този сайт или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на сайта.
 6. Потребителите на този сайт могат да избират модели, цветове, размери и да поръчват продукти чрез него.
 7. Ние сме задължени да уведомим за липсата на наличност от изброените артикули лицето, направило поръчката (физическо/юридическо/друг вид лице).
 8. Лицето, направило поръчката (физическо/юридическо/друг вид лице) се нарича Купувач и договора за покупко-продажба се счита за сключен след поръчката по смисъла на Търговския закон при спазена писмена форма.
 9. Ние събираме информация за Вас при поръчка. Тази информация ни е необходима за обработване на поръчката и подобряване на обслужването. Ние не споделяме предоставената от вас информация с никого извън тази фирма.
 10. Поръчки подадени събота и неделя се обработват в понеделник и от тогава се счита валидна поръчката.
 11. Максималната стойност на поръчка с наложен платеж е до 50лв, за поръчки над тази сума, заплащането е авансово по банков път.
 12. Срокът на доставка на поръчката за България е пет работни дни чрез куриер с наложен  платеж за сметка на Купувача до 100лв и за поръчки над 100лв, доставката в рамките на страната е за сметка на Продавача. За доставки извън България, срокът е в зависимост от поръчаното количество, за сметка на Купувача, след предварително съгласуване.
 13. При друг вид плащане (по банков път и др.), срокът за доставка започва да тече след получаване на парите ( за поръчки на територията на страната)
 14. При забавяне на доставката по независещи от нас (фирма „Дели 99” ЕООД ) причини, ние не носим отговорност.
 15. Рекламации – при установяване на недостатъци на доставените артикули се приемат рекламации в писмена форма до един час от доставката на e-mail или факс. Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:  констатирани липси; дефекти на стоката; несъответсвие с обявения размер;  При рекламация Купувачът може да предендира за: Възстановяване на заплатената сума; заменяне на стоката с нова; отбив от цената;  В срок от седем дни след получаване на стоката, Купувачът има право да замени стоката като са спазени следните условия: запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена); не са на лице повреди, причинени от неправилна употреба; запазена е оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай че е имало включени такива; транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на Купувача.
 16. Рекламации, сигнализирани след горепосочения срок, са невалидни и не са отговорност на фирма „Дели 99” ЕООД.